Hallitus ja toimihenkilöt

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu vuosikokouksessa valitut puheenjohtaja ja 3-6 muuta varsinaista jäsentä sekä 1-3 varajäsentä. Hallituksen toimikausi on kaksi vuotta, tämä takaa mahdollisuuden pitkäjänteisempään työhön rodun ja harrastajien hyväksi.

Yhteydenotot sähköpostiin  / all contacts via e-mail / alla kontakter via e-post: 

pienetamerikanpaimenet@gmail.com

Hallitus -20-22

 

Puheenjohtaja Iisa Hetemäki

 

Olen Iisa ja kuvassa kanssani pampait Nia, ja tämän tytär, Meli. Koiria on elämässäni ollut aina, villakoira, vanhaenglanninlammaskoiria ja pyreneittenpaimenkoira. Näyttelyitä on tullut koluttua aikanaan paljonkin, myös toko on ollut isossa roolissa. Nyt Nian ja Melin kanssa on harrrasteltu eri lajeja ilman tavoitteita. Työskentelen englannin opettajana Espoossa, mutta vietän paljon aikaa mökillä Hämeessä. Meillä on käsissämme dynaaminen, oppivainen, laumaan sopeutuva ja ihmisiään palvova koira. Sen terveyttä, luonnetta ja rakennetta haluaisin omalla panoksellani edistää.

Varapuheenjohtaja Katri Kosunen

 

Olen Katri ja luonani asustaa pampaiuros Matsi sekä vanhempi kääpiösnautseri Konu. Matsin kanssa harrastamme agilityä ja rally-tokoa tosissaan, muttei vakavissaan! Vaikutan tällä hetkellä Helsingissä ja opiskelen eläinlääkäriksi, jota kautta tietenkin terveys- ja jalostusaiheet kiinnostavat paljon. Olen ollut mukana yhdistyksen toiminnassa sen perustamiskokouksesta lähtien ja puuhailen mielleläni eri projekteissa!

Sihteeri Virpi Norja

 

Olen Virpi ja asumme Ilmajoella Etelä-Pohjanmaalla maatilalla. Kaksijalkaisten lisäksi nelijalkaisia perheeseen kuuluu 13 hevosta ja 2 koiraa. Koiria minulla on ollut lähes koko ajan mopseista berninpaimenkoiriin, harrastuksista vepestä tokoon. Tällä hetkellä suomenlapinkoira Usvan kanssa harrastamme lähinnä kaverikoiratoimintaa ja pampai-uros Milon kanssa sekalaisesti vähän kaikkea (agility, nosework jne), mutta eniten on iskenyt paimennusharrastus. Työkseni olen kotieläinpuolen opettaja maatalousoppilaitoksella, opetan lähinnä koira- ja hevosaineita.

Sophie Lindström

Olen Sophie ja minulla on kotona nuori pampainarttu Chili sekä kaksi vanhempaa lapinporokoiraa. Olen harrastanut pelastuskoirailua 9 vuotta ja kisaan satunnaisesti agilityssa. Käyn myös paljon koiranäyttelyissä ja olen kokeillut montaa eri lajeja koirieni kanssa, muun muassa toko ja lammaspaimennus. Asun Kotkassa ja olen ammatiltani opettaja. Olen aika tuore jäsen SPAPissa mutta olen ollut mukana yhdistystoiminnassa ja istunut hallituksissa ennenkin. Jalostus, genetiikka ja koirien sukutaulut on lähellä sydäntäni ja vietän paljon aikaa koneella tutkimassa sukuja.

Johanna Perez

 

Olen Johanna ja perheessämme Keravalla asuu nuori pampai uros Redi. Vanhemman koira-mentorin virkaa tekee perheemme lapinkoira. Koirat ovat arkeamme aktivoimassa monin tavoin ja tutuksi ovat tulleet toko, rallytoko, paimennus, agility, retkeily, näyttelyt, nenätyöt erilaisin kohdehajuin ja etsinnöin sekä hieman on myös koiratanssittu, hierottu, jumpattu ja temppuiltu. Päivätyökseni olen asiantuntijana järjestössä. Monipuolinen tekeminen koirien kanssa kiinnostaa ja olen aloittanut juuri myös eläintenkouluttaja at opinnot. Pampai tapahtumaehdotusten kanssa voit olla yhteydessä minuun.

Hallituksen varajäsenet: Sini Eskonniemi ja Kia Tengström

Toimihenkilöt: jäsensihteeri Henna Tuominen, taloussihteeri Arja Varis, tiedottaja Johanna Kämäräinen, toiminnantarkastajat Marjatta Roth ja Minna Ahola

Jalostustoimikunta


 

Sophie Lindström

Tiina Ståhlberg

Anita Korhola

Katja Nyman

Annika Salonen

Virpi Norja

Tapahtumatoimikunta

Johanna Perez

Emma Marttinen

Salla Rytövuori

Sini Eskonniemi

Kia Tengström

Löydät meidät myös Facebookista:

Suomen pienet amerikanpaimenkoirat

© 2018 Suomen pienet amerikanpaimenkoirat ry

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now